Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vidriga besvikelsen

Smärta. Det ska göra ont.
Ondare än allt, den fysiska smärtan ska kännas. Den ska få mig att brinna, och ändå brinner jag bara av begär. Den skadar mig inte. Jag åtrår den.
Passion brinner i mig. Smutsig.
Det är vad jag är.
En äcklig varelse som inte borde få vandra på jordens yta.

Äcklig. Vidrig. Hemsk.

Din familj kan inte se på dig och dina vänner tar dig med tång.

Vidrig.
Din mor ser ner på dig.
Din far kan inte ens se på dig.

Vider.




Fri vers av Transmannen
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-02 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Transmannen