Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självbeskrivande text. Både på engelska och på svenska, då jag inte kan bestämma mig om vilken jag tycker fungerar bäst, plus att jag tycker om olika saker i de olika språken.


Cat / Katt

My cat scratched my arm
and for the first time in a little more than three months
I'm reminded of what it feels like
to open my skin.

The scratches sting,
leaving a familiar tingling in my arm, making me shiver.
I wish dearly to cross the road,
as to ease my mind.

Should I call my sister?
My friend? Should I put it down on paper?
The familiar tingling feels alien
now, as I don't know what to do.




Min katt rev mig på armen
och för första gången på lite mer än tre månader
blir jag påminnd om hur det känns
att öppna min hud.

Rivsåren svider,
fyller min arm med ett välkänt pirrande, får mig att rysa.
Jag önskar djupt att gå över gatan,
för att stilla mitt sinne.

Borde jag ringa min syster?
Min vän? Borde jag skriva ned det på papper?
Det välkända pirrandet känns främmnde
nu, när jag inte vet vad jag ska göra.




Fri vers (Fri form) av INM
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-03 13:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en katta rör en katta
känslor uppstår
2016-08-04

    Sefarge VIP
En erfarenhet rikare.
Skrivet på hudens papper.
Intressant tankeväckande
Skriftat. ..
:)


2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

INM
INM