Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET VAR EN GÅNG I VÄST

långt borta västerut

spelar gamla antihjältar

jag orkar inte vara med

bland massorna som tältar

för jag hör inte hemma

på stora festivaler

där sorlet aldrig tystnar

och käkar bara maler

 

 

man blir impopulär

om man skiljer sig från mängden

men den som trotsar trycket

blir segrare i längden

en del spenderar tiden

på rygg vid pite havsbad

jag väljer ensamheten

och att bygga upp min ryggrad

 

 

man ligger i boulognern

och lapar sol i värmen

men jag vill intef ölja

den soldyrkande svärmen

jag stör ingen så länge

man inte vill diktera

men kommer konventionen

så vill jag revoltera

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/7 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 402 gånger
Publicerad 2016-07-03 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP