Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutsvånda

Som avdelningschef
Stöttar, leder, finns tillhands
Förutom för mig

Som ledningsmedlem
Talar, medlar, tar beslut
Alltid tillgänglig

Egen människa
Stöttar, leder, tar beslut
För min egen skull

Inte för andra
De besvikna, de arga
Mitt beslut, för mig






Bunden vers (Haiku) av KarolinaF
Läst 230 gånger
Publicerad 2016-07-03 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarolinaF
KarolinaF