Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misshandeln

han går förbi mig
blicken lämnar blåmärken
på min blottade hud




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-03 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt bra, fyndig! tack!
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP