Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIMICRY

mimicry
du är så anpassningsbar
mimicry
den kompetens som du har
är en sort
som kallas för "social"
mimicry
att smälta in är ditt val

LARZ GUSTAFSSON  160704




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2016-07-04 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP