Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KULTUREN MED TAFSANDE ÄR JU SIGNIFIKATIVT FÖR SVERIGE

Man undrar varför det aldrig var något
tafsande på tjejer när vi var på festivaler på 60-talet?
Något måste ju ha förändrats i samhället
Det klart att detta är ett allvarligt problem.
Poliserna har inte en chans.
Man borde få ha pepparspray.
De får faktiskt skylla sig själva.
Det är ju så mesigt i detta land
Det är så signifikativt för Sverige

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 195 gånger
Publicerad 2016-07-05 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj