Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den gamla kände melodin om tagelskjortan från Casinorevyn...


OFFERKOFTAN

så tar vi offerkoftan på

så tar vi offerkoftan på

då kan larz gustafsson framstå

som elak, cynisk, kall och rå

fram med martyrglorian då

för då kan var och en förstå

varför vi måste ha en offerkofta på

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/7 2016

 

Bild från Google

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 540 gånger
Publicerad 2016-07-05 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP