Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅ MÄN KASTAR LÅNGA SKUGGOR

om små män kastar långa skuggor
är den längsta min
men petrus skugga kunde hela
det kan inte din
om tomma tunnor skramlar mest
så är din tunna tom
man säger livet är en fest
men döden följs av dom


LARZ GUSTAFSSON 5/7 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 482 gånger
Publicerad 2016-07-05 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP