Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÖDPENNA

minnen kan aldrig

begravas i snö

de övervintrar

och vägrar att dö

minnen gör inte

som flyttfåglar gör

de lever permanent

här innanför

 

 

vissa har oerhörd

intensitet

andra kan framhärda

men mer diskret

de i den förstnämnda

kategorin

vägrar förpassas till

periferin

 

 

vissa har nedtecknats

som poesi

gång efter annan som

ljuv nostalgi

minnen har sitt sätt att

sänka en man

eller ge solsken från

år som försvann

 

 

LARZ GUSTAFSSON  6/7 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2016-07-06 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sparar den! ;)
2016-07-06

    ej medlem längre
Helt riktigt och sant minnen dör inte! Verkligt bra skrivet vännen!!!
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP