Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barndomshem hade bokhyllor må ni tro

Det fanns gott om fyllda bokhyllor när jag växte upp
Jag och kompisarna byggde solida fort av Nordisk Uppslagsbok
i tjugoåtta band

En dag råkade jag öppna en pocketbok som skulle ha hetat porrbok
om ordet bara hade funnits i min bokabulär
Den hade inga bilder,
bilderna bildades i mig




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-06 18:42



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Ha ha
2016-07-21

    ej medlem längre
riktigt sexig lady.
2016-07-16

  KYREUS of Sweden
Stående ovation, här.
2016-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Har du problem med att folk älskar litteratur?
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP