Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN PUNKT

mig sätter ingen punkt för

det låter sig inte göras

jag tar det inte lugnt för

så många på stan ska störas

man vill belägga mig med

munkavle och begränsning

och genomföra någon

sorts teologisk rensning

men jag kan inte tystas

Gud talar, så jag talar

vittnesbördet ska ljuda

tills jag nått himlens salar

mitt val det är att lyda

Jesu missionsbefallning

trots att det sätter vissas

hjärnsubstans i svallning

 

 

LARZ GUSTAFSSON 160707

 

APOSTLAGÄRNINGARNA 5:29




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2016-07-07 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP