Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övning #3: Surrealisthaikusvit - 2016


spindelmor spindel-
mor spindelmor spindelmord
rakhyvel och tvål 

mor vänder sig bort
hänger vattenfall på tork
sjöman sjöng myrstack 

hästens man drabbad
eldstad rakad aska led
måla din hjärna! 

blåtonade om
som inte! om inte? om
som minns melodin 

skäller hundarna
drar alla över en hamn
nattbris sitt upp! lev! 

svårt vänder bladverk
borta bra men hans händer
osagda ben kan 

han visselblåser
eftermiddag sänker brand
bättre aldrig så 

knä- och armbågsled
George Harrisons afghanpäls
klena spindelmor

 

 




Övriga genrer av Stefan Albrektsson
Läst 437 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-07 18:44



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Gripande hur hon "hänger vattenfall på tork"!!! Lät uppfriskande först - kanske snarare är tragiskt? Beroende på hur hans myror stack...
2016-07-08

  i af apa
ja det står
surr i mina öron
& min byxor talar...
2016-07-08

  catharina.jerbo VIP
som ett lysande reningverk för hjärnan! Fabulöst underbart!
2016-07-08

    ej medlem längre
Underbara vändningar i detta läsäventyr. Kan inte låta bli att dra på munnen åt George Harrisons afghanpäls. Du är inte rädd för att göra vad du vill med orden och det uppskattar jag väldigt mycket.
2016-07-07

    Sefarge VIP
Som att ge en alvedon
Till en Luftballong
Som är rädd för
Höjdsjuka
Hurra.Så "surrealistiskt"
Bra.
:)
2016-07-07

    ej medlem längre
underbart, gillar sånt här surr... Tack!
2016-07-07

  Nanna X
Intressantaste övningen i mitt tycke. Fin hopknytning av spindelmors nät.
2016-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Kontakta nollans hund
Elektroniken glöder
Karikera min silhuett
Stolen står snett

Du är en dörr
Alldeles blå
Leder mig till
stå på tå

(Cosmic Overdose i "Moderna Dadaister")
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson