Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills Döden Skiljer oss Åt

Jag skiljer livet åt
från döden
KAN INTE TA CRED FÖR DEN INDIVIDUELLA RESAN
Maskerat kaos
Fylla, och död
Hemska spegelbild, svettig matthet och blekhet
Anemi
BOKSTAVERAD TEXT SOM LYDER
Flyförbannad kock sökes
För garanterad underhållning
Och självförnedring
Samt självkänning
MYCKET NYCKFUL DAGLIG TANT
...
Jag har pengar men ingen själ




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-12 19:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Helt glödande"hel-vitisk"
Dikt! Om livet som kör
med oss och vi med
den? Vårt eget
under-bara över
och under
-liv?
;)

2022-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson