Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OANAD FRÖJD

Hedonisten går
gråtande på gatan

tårar faller
njutningsfullt
från hans kind

de mötandes
fasa kan endast
öka hans lyckoting

© Bosse 9 juli 2016.




Övriga genrer (Aforism) av Bossepoet från Österbotten
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-09 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten