Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKOLSTARTS EPOS I AUGUSTI.

HÖST.

Så fnitterfyld är luften hela långa dagen.
Lagom fuktigt droppglada hänger vassens vippor.

mesfågeln tystnat
det är bara otäckstyg
vinden håller andan

Nackdropp enda resultat, sitter tryggt på stenen.

svaret på den envisa frågan ingen kunde med sitt öra någonsin höra fåglarna prata och skvallra telefonledes

Telestolpen kan vara farlig när det regnar.
Kanske inte, eller borde man gå fram för att lyssna.

nyfikenhet är innovativt det krävs kanske offrets tribut

Mesfågeln har tystnat.

© Bosse 21 augusti 2022.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bossepoet från Österbotten
Läst 122 gånger
Publicerad 2022-08-21 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten