Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TERRY CHIMES VAR I STAN

jag är frivilligt isolerad

som dali var i sina torn

jag vill inte bli integrerad

ena sidan är full av horn

avskildheten är som en försmak

av Guds ljuvliga paradis

att befinna sig i dess förmak

det är värd detta ringa pris

 

 

terry chimes var i stan

men jag var inte intresserad

jag var hemma i stillhet

och var inte ens frustrerad

terry chimes var i stan

och du blir säkert provocerad

av min likgiltighet

men den är inte fabricerad

 

 

"det är fångenskap", säger vissa

jag har aldrig känt mig så fri

man kan misstänka, man kan gissa

man kan bruka sin fantasi

men jag lyder inget grupptryck

följer ingen flämtande flock

det finns högre värden i livet

än att ägna sig åt rock

 

 

 

såg ett tv-program om puman

ett you tube-klipp om tungotal

sug på den, alla ni som vill tumma

på människors fria val

jag åt müsli med äpplemos på

äggen lät jag för en gångs skull bli

framför allt så var jag fräckt

och härligt fri

 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/7 2016

https://www.youtube.com/watch?v=RssK5Mzr2T8

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2016-07-09 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP