Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GATAN I DAG

en missanpassad, vanskapt

som sabbar toaletter

han läste aldrig boken

om petter & hans getter

en fåne vinglar vidare

i sina illusioner

en sanningsfackla har bytts ut

mot illuminationer

 

 

och lailas samtalston är

ungefär som när jag skriker

ett oväsen som studsar

mellan gågatans butiker

det mesta är med andra ord

som vanligt på vår gata

ser inga självmordsbombare

och inga desperata

 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/7 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2016-07-09 13:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den där Laila verkar ha röstresurser. Ett rikligt folkliv fint skildrat.
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP