Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARSURR


Fru fröken, surra runt
blev bekymmersfri

när lilla fröken
fluga satt för länge
på en klisterlapp

hungertorkad blev hon
ett minne blott

© Bosse 9 juli 2016.




Övriga genrer (Aforism) av Bossepoet från Österbotten
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-09 14:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vidriga varelser.
2016-07-09

    Sefarge VIP
Hu.Så det kan gå!
Kan ej riktigt
förstå hur fluga
Kan må.
Men Skaldens
Penna skriftar
Skickligt fort
Även minsta
Fluglort.
:)


2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten