Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka

En av dom som aldrig kom
En av dom som ingen såg
En av dom som var mycket låg
En av dom ingen kommer ihåg

Enslig i själen social bland folk. Man pratar
om flockdjur men allt är tabu. Vi jobbar o jobbar
allt va vi kan för att glänsa och skryta-vi tror de ger oss styrka

Till sist vill jag säga ett sanningen ord. Med Kärlek, vatten o blod
kommer du längre än både Mercedes, Kia och Mord




Fri vers av mc
Läst 75 gånger
Publicerad 2016-07-10 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mc

Senast publicerade
Styrka
Ensam i vården?
* Se alla