Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ ETT FAT

vad kan jag skriva

som jag inte redan skrivit

om hur det en gång var

och hur det sedan blivit?

en sömning småstad

folk som inte vill bli väckta

och askan från de bränder

som till slut blev släckta

 

 

vad kan jag skriva?

finns det något att förtälja?

ska jag berätta

om hur folk förväntas svälja

de undanflykter

som förrädare serverar

och om hur de som

talar sanning schavotterar?

 

 

vi reduceras till

en delstat i unionen

men jag har vägrat

acceptera situationen

mig kan ni aldrig få

att godkänna formatet

ens om ni hotar mig

med huvudet på fatet

 

 

 

jag sitter mot min vilja

i en märklig superstat

mitt huvud ska avskiljas

och placeras på ett fat

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/7 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2016-07-10 14:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack så mycket.
Just det.
Det är antikrist som kommer att bli den globale världshärskaren när hela världen slagits ihop till en stat.
Det är hans ande som ligger bakom frimureri och EU.
2016-07-10

    ej medlem längre
Hu ja bilden talar mer än ord! Katastrofsituation med andra ord! Historiskt sett har det aldrig fallit väl ut att klumpa ihop olika länder till en superstat. För många olika viljor på ett fat, skapar bara en oreda, en spenat!
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP