Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Detta är inte en sic-fi fråga, men en vetenskaplig ett samband med riktiga fysiska fenomen?


Science fiction.USA.

 

 

 

  • Det är fiction baserat på inbillade framtida vetenskapliga och tekniska framsteg och stora sociala eller miljömässiga förändringar, ofta porträttera utrymme eller tidsresor och liv på andra planeter eller vanliga kritvit palm stränder.

USA försöker locka all uppmärksamhet över sig, det är sättet att ropa på hjälp! när det gäller nationaliteter som befolkade först USA är svarta slaver, tribalism och svält katastrof, nordiska barbarer, som nu ligger på hektarer begravda utan släktingar svenska myndigheter, har inte tid med trams, deras  desperationen förskönade med: "The Amerikans Dreams"

I regel dem är våra vita Europeiska släktingar förfäder och på en sätt eller annat jorden ropar på dem tillbacka, genom orkaner och översämningar, katastrofer av social och klimat natur, då krypa till korset förbannelser väg ger visdom och bra uppförande när inser att världen jämnades med marken av Gud som blir en enda stat. Mänskligheten kvar blir glad planetens yta fördelas i fred efter behov.

Visa kallar frimurare politik, hm, tack om det skulle lyckas få ”människa” inse att den fattiga och den rika har samma problem, vad ska äta och hur mycket innan man spricker.

Gud kallar planeten jord sin fotboll boll så du människa är den som i arena, Gud pyntade med levande bilder sin boll och fotplantade med jordiskt däggdjur ”människa” d.v.s. bollen är i din yard. Vad gör du med det? ser resultatet hur ser världen i värklighet,

Gud har inte dividerat med utlänningar som kom först på en bytt fertiljord, det är människorna som i Babylon under diverse psykoser skapar språk och program och territorier, förmånliga trender. Att det har förvånat till på universum master.

 

Stop här nu, jag börjar älska att skriva om det på Science fiction tema när hela världen kommer att bli en och samma stat och stridyxa har begravits, jorden stå stadigt och huvud bubblor på axen snurrar ej mera syndig! Hos dig människa om får lov kallar dig för det.

Eller du tror är själva skaparen när törst släcks och mage tarmar är proppfulla.




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2016-07-10 17:42



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
mycket tacksam för diplomatisk respons, måndag den 11 juli 2016) http://denamerikanskavreden.story.aftonbladet.se/

2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP