Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

Vem var jag, vem är jag o vem är jag på väg att bli? Ilandsfunderingar men om jag var mångmiljardär hade mina funderingar varit ännu syndigare. Med svenska lutheranska ögon. Tror jag. Vem hade jag varit om och om inte? Vad är det jag inte ser, inte förstår? Inte förmår kanske..?




Fri vers av hemma4
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-10 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hemma4