Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELLRE POLISSTAT ÄN LIBERALTRÄSK

Polismän ska ha rätt att försvara sig.

Blåljuspersonal är inget datorspel som de uttråkade ligisterna i förorterna kan roa sig med.

Vore jag polisman skulle jag slå dem söndr och samman. Det förtjänar de.

Stoppa asocialdaltet!

Det kriminella slöddret ska inte diktera villkoren i Sverige - eller något annat land.

 

Hotar man en polisman ska man ha en kula i benet.

 

Liberaler är svin.

 

Det går väldigt bra att försvara brottslingar så länge man själv inte blir utsatt för brott.

 

LARZ GUSTAFSSON




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2016-07-11 13:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack!
Absolut!
Och någonstans i Sverige finns en polisänka som INTE är förtjust i Clark Olofsson och en annan som INTE gillar Jackie Arklöf.
2016-07-11

  Jeremiel
Bra att ta upp ämnet Larz!
Är det någon yrkesgrupp som ska behöva riskeras att medvetet bli skadad av någon "åskådare"?
Blåljuspersonal i synnerhet borde visas extra hänsyn då även tredjeman (patient, brottsoffer eller brandoffer) också riskerar ännu värre skada.
2016-07-11

  Larz Gustafsson VIP
De får ju inte för PK-staten.
2016-07-11

    ej medlem längre
Poliser behövs men de som finns verkar inte göra sitt jobb.
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP