Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"vad ville du egentligen?"

 

 

hon rev ner tapetbit efter tapetbit och
hennes fötter försvann
i samma takt som saknaden

 

 

”känna hur kärlek kändes”

 

hans fingrar ville plocka upp
bitarna från golvet
men händerna var avskurna från tanken

 

 

”och visa mig hur ensamhet kan döda?”

 

hon lutade sig mot väggen
där hål av tomhet svalde kroppen
och gammalt lim fastnade i hennes hår

 

 

"jag kan bara dö en gång"

 

 

 

 

(2006-08-23/2016)

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-07-11 13:45



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Som en hel novell i din superba dikt.
2016-07-15

  Misserla
Oj tack, vilken talande text <3
2016-07-13

  Lilla My* VIP
Missat den här förut!
Vet du hur bra du skriver? !
2016-07-12

    ej medlem längre
Den här dikten har nåt alldeles speciellt som talar direkt till mig. Riktigt, riktigt bra! Jag bokmärker.
2016-07-11

  Stefan Albrektsson
Wow!! Var börja? Innehållsrika, mättade rader som talar starkt. Som (ibland) känslohandikappad av det manliga slaget känner jag så väl igen "händerna var avskurna från tanken" - det är vad jag brukar kalla för "blåställsreaktion", men här utan skruvmejslar...
2016-07-11

    ej medlem längre
10-stjärnig sak, du måste skicka dina alster till förlag, utan tvekan. bokmärkningen ligger 0.1 sekund bort - Tack!
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP