Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Jag väntar på ruset
ruset från spriten
eller kärleken
ruset från varma
kroppar
eller ljuvlig fylla
jag väntar på
ljuset
ljuset från dina ögon
eller vinet
ljuset från någon
som älskar mig
eller från en
dödlig fylla

© Urban Arisag




Fri vers av Urban Arisag
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-11 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Urban Arisag
Urban Arisag