Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LANDET INUTI

här är jämlikheten partiell

här i lyckolandet inuti

inutier är ett fogligt folk

spelar på sitt postkodlotteri

inuti har skapat en modell

som baserar sig på samförstånd

om du är en uppstudsig rebell

så kan ingen deal komma till stånd

 

 

man vill verka inom ramen FÖR...

fila på skavanker då och då

tassa tyst så att man inte stör

gossarna som valt att vara blå

vattenglaset hyser nu en storm

denna inuti-revoluform

utgör inget hot om en final

för det lilla landets kapital

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/7 2016

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2016-07-12 14:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag visste inte när detta skrevs att Leif Nylén från Blå Tåget lämnat jordelivet.
Den här texten får bli en hyllning till minnet av honom.
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP