Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T-UDDEN IGEN

jag ser stigslund

i sällsamt sommarljus

från t-udden

syns dessa höga hus

och silon står så rak

på gävle strand

en bråkdel av det vackra

gästrikland

från näckrosorna

hör jag fågelljud

små levande bevis -

det finns en Gud!

min högsommar

den ligger lugn och skön

och reservatet

värnar om miljön

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/7 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2016-07-12 14:19



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Jag brukade ta en promenad med hunden där. Fin plats
2016-07-12

    Dan Myrbeck
Somrigt fint
skaldat.
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP