Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adrenalinhundarna

De mörkbruna ögonlösa hundarna kastar sig rasande blodtörstigt stridsberedda mot marken för att fånga pärlorna jag kastar för svin.
De betbeklädda bestar till vildgrisar som nyss fått upp ett spår efter fjolårets tryffel och redan är på väg långt långt härifrån.

Järngrindar, höstfukt, frostiga frasiga löv på buskarna. Av kärlek syns inte ett spår genom denna eviga röta till årstid och till sist dör alla hundarna. Det är inte meningen, jag vet bara inte vad hundar äter.




Fri vers (Fri form) av Asystoli
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-12 23:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
genomskön bespegling
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Asystoli
Asystoli