Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRBIDANSTIDER

rådhustornets ur har

just slagit kvart i tio

biblioteket öppnar om en kvart

monotona fånar

som pajasar på bio

tjatar om att jag är klädd i svart

alla väntar regn men

jag hoppas det passerar

regnmoln blåser faktiskt bort ibland

centrum är ett krig där

jag medvetet parerar

pilar som den onde satt i brand

 

 

pladdret är ett gissel

jag håller mig på avstånd

utom hörhåll för allt meningslöst

gnäll och gny och gnissel

som hemsöbornas karlsson

jag satsar helhjärtat och seriöst

livet är en kortfilm

vårt liv är ett expresståg

allt för dyrbart för att slösas bort

allsången på skansen

och allt det andra tramset

som "paradise hotel" och sport

 

 

LARZ GUSTAFSSON  13/7 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2016-07-13 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP