Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här kan du inte censurera, pysen.


ANARKOSVIN

anarkosvin
hur krälar anarkin?
och finns det bot?
finns det en medicin?
anarkosvin
den ideologin
är heroin
förstör personkemin
anarkosvin
den sämsta utopin
en vidrig bluff
en högst bizarr doktrin


LARZ GUSTAFSSON 13/7 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2016-07-13 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP