Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om mej hela serien så.


Elin träffar sin Första Kille.

Elin är nu 14 år gammal redan och brukar spela lite kort med Grannens Dotter Tia.
En dag spelar dom lite kort och lyssnar på musik och pratar om Killar som dom brukar göra.

Elin blir bjuden på dans på Tias Dagcenter
där träffar hon en fjorton år äldre kille som hon blir kär i och han i henne. Dom dansar, håller handen och kysser varandra men dom har aldrig sex
Elins föräldrar Gillar Matti väldigt mycket
han är 28 och Elin är 14 år.

Elin och Tia har väldigt roligt ihop och skrattar åt att Elin träffat sån fin kille som Matti är
Elin är glad och lycklig fast hon bara är 14 år.

Det håller cirka 1 år mellan Matti och Elin
dom är bästa vänner och pussas mycket med varandra något mer än så händer inte
och Elin trivs i hans sällskap.
Hon är hos honom och ser på tv och fikar
och håller handen med honom
dom går ut på prommenad och skrattar
båda är lyckliga.

Det känns bra för Elin att mamma och pappa och brorsan tycker om Matti för den han är
för hon gillar honom väldigt mycket.

En dag går dom på prommenad
det är en härlig sommardag
sen hamnar dom hos Tia och Natta
och spelar kort med dom ett tag
innan det är dags för Matti att gå hem
till sig och sova så dom tar farväl för att sova
Elin sover tryggt och skönt hos mamma och pappa.

Det går nåt år och Elin och Matti gör slut
på ett konstigt vis Elin hör inte av Matti längre
det visade sig sen att han hade flyttat till Boden med sin nya kvinna som han träffat
en kvinna som var lika gammal som han själv.

En dag fick Elin ett Kort av Matti
där det stod att han hade gift sig
okey tänkte Elin
är väl bara att önska lycka till.

Och så stod Elin där ensam och förtvivlad
lämnad av sin älskade för första gången....


Forts Följer....


/Elin




Prosa (Novell) av Raggar_Bruden
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-05-09 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raggar_Bruden