Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROSTATAPUNK

har man problem med prostatan

ska man inte vara på gatan

då ska man sitta hemma

om dårarna får bestämma

trycket blir ofta för mycket

toabesök: fem spänn stycket

gratistoan vandaliseras

gävle city borde saneras

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/7 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2016-07-15 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP