Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi säger så här

kanske stormakterna har fått nog, äntligen.

Låt oss säga de som egentligen inte är bundisar,

men gör en tillfällig "peace" för "peace"

För att alla  är inne i gränden, det grönare på andra..

På ett eller annat sätt. Det räcker.

Göder min sömn emellan tårarna iallafall, 

tack. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-15 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP