Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROBOTFILM

sammanbiten ser jag

festivaldeltagarna

komma ner på stan för

att få mat i magarna

lördag morgon, sval bris

solsken nu för en gångs skull

ord som är som maskar

i en död kropps gula hull

 

 

insektsbiten ser jag

hur en rasslande parad

drar som stora syrsor

genom sömnig sommarstad

robotfilmen spelas

vem är filmens regissör?

vem styr marionetter

tills de faller ner och dör?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/7 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2016-07-16 14:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det här handlar om alla zombies som besöker rockfestivaler. Flockvarelser.
2016-07-16

    ej medlem längre
Liknelsen marionetter...vi är nog alla det som följer spelets regler
fint!
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP