Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN VÄNSTER

min kritik ska nu komma från vänster

högerut finns det inget att hämta

och om folk nämner något om "mitten"

säger jag: "nej, nu måste ni skämta!"

man kan aldrig förändra systemet

det är ruttet och bör bytas ut

man bör angripa själva problemet

innan jordens resurser tar slut

 

svaret finns INTE i feminismen

där i medelklassdamernas sfär

är man radikal light, lite lagom

men helst inte revolutionär

mitt i identitetspolitiken

irrar blossen och sprider sitt flum

som i längden gör svensken besviken

försåvitt svensken inte är dum

 

 

man har anfrätts av opportunismen

och av hästsvansinfernots entré

ständigt flirtande med reformismen

vill man ordna en bjudning med té

i en tid av politisk korrekthet

väljer vissa att lägga sig platt

andra går steg för steg i den riktning

där man stänger sig för all debatt

 

 

om kritiken törs komma från vänster

stängs fönsterluckorna fort

man vill inte höra talas

om alla de misstag man gjort

om kritiken törs komma från vänster

blir läget kritiskt direkt

då ska man neutraliseras

och behandlas med brist på respekt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  160616

http://www.proletaren.se/inrikes-politik/frank-baude-80-ar-klassfragan-maste-sta-framst

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2016-07-16 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP