Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brinner i mitt hjärta

när du närmar dig land

det brinner i mitt hjärta 

jag vill omsvepas av din famn

så långt vi seglat nu

vunnit hjärtan som en gång gått itu

jag trär mina fingrar genom ditt hår

viskar vackra saker du älskar att höra

det brinner i mitt hjärta vad gör vi nu

när allt börjar om blir inget som förut

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-05 18:13



Bookmark and Share


    kramplut
riktigt fin
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP