Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AUTOSVAR

autosvar

autosvar

är det enda svar ni har

autosvar

autosvar

finns det bara

maskiner kvar?

 

 

jag ställer en fråga

men får inget svar

jag skickar min e-post

en kommentar

den enda "responsen"

blir autosvar

 

 

jag påpekar något

mitt ansvar jag tar

en rimlig förfrågan

men allt jag har

är meddelanden

med ett autosvar

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/7 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2016-07-17 17:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allvarliga ämnen vill folk inte ta del av.
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP