Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilder från Google


SOMMARDAG PÅ GÄVLE STRAND

där låg alltså almagrundet

som jag hörde om som liten

den utstrålade en sundhet

själv kände jag mig rätt sliten

och hav glittrar sommarlöften

som hav gör i julisolen

som hav gjorde för ted bundy

i florida, innan "stolen"

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/7 2016

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-07-17 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP