Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT VITT HUS VID ÖSTANÅVÄGEN

i ett vitt litet hus

fanns mina barndomsdrömmars mål

med ögon blå som havet

och håret svart som kol

kanske resandetjej

det vet jag ännu inget om

men det blev mera sommar

när denna flicka kom

 

 

hon var sommarens höjdpunkt

och jag skyndade mig dit

för att få en liten skymt

för att avlägga visit

det var sjuttiotal och

tuffa grabbar körde puch

jag var inte en av dem

hade valt en annan kurs

 

 

 

vi bor långt från varandra

och det där var längesen

vi har haft lite kontakt

det var via MSN

men det där var en tid jag

ofta återkommer till

fast du bara blev en vän

vi blev aldrig jack & jill

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/7 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-07-18 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP