Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.scribd.com/doc/98792064/Bunica-%c5%9ftie-tot


Resenärer eller turister?

 

I en smärtsam vånda gråter en elefant bara några timmar innan ska dö, den åldrande befolkning, mark fragmentering, och brist på kompetens är huvudsakliga som bromsar utvecklingen av landsbygdens utrymme. Stora städer blev som pest;

  • BA! du där borta kom hit!
  • Ja, boss!

– Ta denna dag för en gott järnring,

– Ser du på homo sapiens, ta ledig för att spionera på killar som omger oss!

– Ja, boss. Vad är det med dem?

– Du är upprörd med något

”Mormor vet allt”!




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2016-07-20 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP