Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET MOTSÄGELSEFULLA SAMHÄLLET

Poliser  som  inte  är  några  poliser,  psykiatriker  som
inte   var   psykiatriker,   alkoholister   som   aldrig   var
alkoholister, politiker som inte är  politiker, kriminella
som inte är kriminella,homosexuella som inte är homo-
sexuella,pedofiler som inte är peddofiler, de galna som
inte var galna,antisemitisterna som aldrig var antisemi-
tister,rockstjärnan som inte  var rockstjärna,skådespel-
aren som aldrig var någon skådis,juden som inte va jude,
vetenskapsmännen som inte var några vetenskapsmän,
poeterna som aldrig var några poeter,rassister som ald-
rig var några rassister, våldtäktsmän som inte var våld-
täktsmän, de  psykiskt  sjuka  som  aldrig  var  psykiskt
sjuka, präster och munkar som aldrig var några präster
o munkar,läkaren som inte var någon läkare, konstnär-
en som  aldrig  var  konstnär, terrorister som aldrig var
terrorister,osv.....men som  de alla  blev  genom rykten,
sammansvärjningar och korrupt mediepolitik.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-20 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP