Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN KAN HÅNA BÄST MAN VILL

man kan håna bäst man vill
nåden räcker ändå till
man kan köra varje trick i satans bok
man kan smäda och gå på
man kan häda likaså
man kan löpa linan ut, löpa amok
Herrens grundval den består
lika fast från år till år
och på den står att Han känner var och en
som har mottagit Hans råd
och som lever av Hans nåd
som sätts fri av hela fulla sanningen

LARZ GUSTAFSSON 20/7 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2016-07-20 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP