Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer ambulansen om jag skulle bli sjuk


Kommer ambulansen om jag skulle bli sjuk

En otrolig otrygg känsla som sprider sig i landet.
Kommer ambulansen om jag skulle bli sjuk?
Man hör den ena historien efter den andra,om hur människor inte har fått ambulansen. På grund av att den som skickar ut ambulansen inte förstår
att denna människa behöver det.
Jag tycker det är bättre att skicka ut en för mycket än en för lite.
Det kan bli otroligt skrämmande konsekvenser.

Jag tycker att det är en rättighet vi har efter att i alla år betalt så mycket i skatt. Man ska inte ifrågasätta en sådan sak,som att rädda liv.
Men tyvärr är det så i Sverige att ett liv är inte värt så mycket.
Jag menar man kan inte gå och köpa ett nytt på realisation.

Trygghet är ett signum i ett land. Det är inte bara ambulanserna utan hela samhällsapparaten måste fungera. Så otryggt som Sverige är just nu har jag då aldrig upplevt innan. Ju äldre man blir borde tryggheten vara relevant prioriterat hos politikerna.
Men just nu har många svårigheter och en stor rädsla att bara gå ut och handla. Man bryter sig in även i lägenheterna.

Kan man inte upprätthålla lag och ordning då blir det snart anarki.
Snart litar man inte på något i det svenska samhället.
Borde man inte göra något åt detta? Skulle det inte upp på agebdan hos dessa naiva politike som skor sig på det mesta.

Ett upprop borde man göra.

En ambulans när jag blir sjuk åt alla
Annars spyr vi ut galla
Ett liv är det värdefullaste vi har
Den är absolut inte förutsägbar
Rädda liv på människor i nöd
Är bättre än att sitta och käka Wienerbröd

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-20 20:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi är så undergivna och rädda och det vet politikerna, det är bara fritt fram riva ner samhällsfunktionerna, ingen vågar protestera.
2016-07-21

    Jag är fan större än Sartre
Vi är världsmedborgare nuförtiden sägs det och tja, då dröjer ambulansen liksom.
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj