Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUMMASUMMARUM AV ALLT SVAMMELSURIUM I VÄRLDENS BLODBAD

Världens mesta  krigförande  religioner  nedteck-
nades av araber och israeler och världens  mesta
krigförande politiska ideologier av kineser,ryssar
och  tyskar, dvs  koranen, bibeln, maos lilla röda,
lenins manifest och hitlers  mein kampf  vars  lik-
riktade allas lika värde principer genomsyrar i allt.

-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-21 02:57



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jew York ! Israel har sitt högsäte i vita huset.
2016-07-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Om man betänker att världens samtliga nationaliteter är stationerade i Usa så är det en krutdurk.
2016-07-21

    ej medlem längre
Trodde lite naivt att USA´s är den moderna tidens mest krigförande nation?
Och att Bibeln då blir rätt överlägset det dokument som skapar mest elände i världen. De andra blir väl rätt marginaliserade eller?
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP