Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN RÄDDHÅGSNE FÖRLÄGGAREN

Bokförläggaren : Ni har på ngt underligt sätt fram-
bringat århundradets märkligaste diktsamling och
även en mästerlig  prosa  och  aforismsamling  om
vardera 200 sidor,där varje rad utgör ett pärlband
av gnistrande idiom av det  mest  egenartade  slag
jag läst under hela min femtifemåriga karriär som
förläggare,där det kryllar av överväldigande veten-
skapliga rön inom de flesta ämnen som  mänsklig-
heten tampats med genom hela sin hittillsvarande
historia,där ni nu sprängt gränserna,så nu undrar
jag vad ni  har att säga till ert  försvar, för  det  här
måste  jag  söka  tillstånd  hos  myndigheterna  för
att ge ut i tryck.

Poeten: Viva la revolutione et la du poesie et un
de litterature petitte poeme prose- sience.
-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-21 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP