Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRUTNA RÖR

även ur bombade städer

träder en ny gryning fram

även de fallna bland fäder

kan resas upp ur sin skam

också ur spillror och skärvor

stiger en lovsång mot skyn

Du som reder ut härvor

sänk ned en duk i en syn

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/7 2016

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2016-07-21 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin text som berör! Med djupt allvar bakom orden. Fin bild till...
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP