Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUVA JULI

det är ljuvligt att blicka ut

jag vill inte att det tar slut

grönskan undfängnar ögats lins

i den skönaste tid som finns

juli är som en frodig barm

vilsam, välkomnande och varm

ljuva livet i koncentrat

juli får mig att glömma hat

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/7 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2016-07-21 14:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt Larz blir glad av denna text! ;)
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP