Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOLD OCH ÖPPEN DIKTATUR

De brottsliga förbrytelser  enskilda  människor
utsätts  för i demokratiska  länder av dess  styr-
ande myndigheter  står  sig väl  i  klass  med de
behandlingar människor  utsätts  för i diktatur-
ers regimer,skillnaden är att där sker det öppet
och i demokratier dolt.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-21 15:57



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Den enda egentliga krass skillnaden mellan demokrati och diktatur är
att i en demokrati väljer man sin diktator vart fjärde år ...
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP