Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN ÄR INTE BÄTTRE FÖR MAN ÄR DÖD

Strö inte rosor
på min grav
blommorna vill jag
ha medan
jag lever

Ösla inte med orden
vid min grav
säg i stället hur
det var
Man är inte
bättre för
man är död

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-21 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj